Thursday, August 14, 2008

Toronto natten mot söndag

http://www.youtube.com/watch?v=fQCL-G-qfdQ&feature

Ta en titt på den här länken så får du se!!!!! Det som skedde är helt ofattbart!
En Propan depå mitt i stan exploderar. Gissa om det är diskussioner här i stan. Den här gången hade "vi" tur. Vad myndigheterna vet så är det två personer som omkommit. En anställd som fortfarande anses försvunnen. De har hittat en människa och misstänker att det är den anställde. Den andre personen är en brandman. Larmet som gick var på nivå 7!

Det är inte att man lite fundersam nu när man ser att man har två mycket stora bensinstationer alldelens inpå knuten och vad vi vet minst tre pipelines nedgrävda ungefär 100 meter från vårt hus. Usch, bara tanken på att det skulle ske en explosion gör att man ryser.
Ett område på 2 gånger 2 km är mer eller mindre i ruiner. Det är riktigt otäkt....... De som bodde längst ut på kanten av explosionområdet har fått gå hem till sina bostäder, men de som ligger närmast, det vete gudarna när de får komma hem.

Får hoppas att det kommer något gott ur detta. Vad jag menar är att det kommer striktare regler för hur nära en sådan här depå får finnas i bebyggelsen. Har sett på andra ställen i stan att det finns stora diesel/bensin-depåer som också ligger bland begyggelsen.

Ikväll är det ett stormöte med alla politiker i stan, får se vad de kommer fram till.

No comments: