Monday, May 11, 2009


Jaha, då var vi där. Fel kön - giltigt skäl för abort!! Vad tycker du? Min åsikt är följande, VI ÄR ALLA MÄNNISKOR.
Såg en dokumentär på TV:n för några veckor sedan om just, fel kön. Den handlade om hur kvinnor gör abort av flickor pga samhällstrycket i sina länder. De länder dokumentären handlade om var Indien och Kina, den här gången. Bara i Indien har 10 miljoner flickor dödats, antingen via abort eller direkt vid födseln de senaste 20 åren. Enligt UNICEF, en rapport från 2006, så "försvinner" 7000 flickor dagligen i Indien. I Kina är det inte ett dugg bättre. Självklart är detta bara toppen på ett isberg.
Rapportteamet reste runt i landsbyggden och såg vad detta ställt till med. I många byar FANNS HELT ENKELT INGA KVINNOR!!! De var utrotade....... Männen förbannade sina anhöriga som ställt till att de inte kunde gifta sig. De kvinnor som fanns "kostade" oerhörda summor. De var ju tvugna att betala för att gifta sig med en kvinna. Mot "normalt", då kvinnans föräldrar betalar. Och just det är en av de största orsakerna till att flickfoster/flickor dödas. Flickorna dödas med att hälla sand i munnen och i näsborrarna när hon tar sitt första andetag så att hon kvävs. De begraver dem levande i urnor med tobak i munnen eller hänger dem upp och ned för att torkas!
Bara här i Kanada har vi sett på nära håll vad detta har ställt till med. För drygt tre månader sedan var det en ung kvinna som blev dödad av sin svärfar eftersom hennes föräldrar i Indien inte betalade mer. Ett annat exempel är en snubbe som vi känner, han har gift sig tre gånger med anledning av att han vill komma åt kvinnans familjs pengar. Det finns t o m byråer i Indien där de agerar som matchmaker till snubbar i bl a Kanada. I mina ögon är det inte annat än människohandel. I Indien är det lika vanligt med ultraljudsmottagningar som man har Tim Hortons (café) här, m a o i varje större korsning. Till saken hör också att de är illigala. Det finns samhällen där EN kvinna är tvungen att gifta sig med t ex fyra bröder som turas om, den femte dagen tar svärfar över.
Jag har träffat indiska kvinnor som far illa, mycket illa. De vågar inte gå till polisen för då tar de från henne sina barn och de vågar många gånger helt enkelt inte för deras män eller svärföräldrar.
När en av våra vänner väntade barn, de fick tvillingar, talade de helt enkelt inte om vilket kön deras barn hade på det sjukhuset hon tillhörde. Varför? Jo befolkningen i det upptagningsområdet kom mesta dels från Indien/Kina och när de fick reda på att det var en flicka så ville de ha abort. Men se, nu går inte det här i Kanada. Man gör inte abort p g a KÖN! Alla har nämligen lika värde.
Usch vad jag är besviken på Sveriges socialstyrelse!!!! Skulle gärna vilja läsa vad de skrev och på vilka grunder de har kommit fram till detta. För en sak är säker, det kommer att få konsekvenser sanna mina ord.

1 comment:

Gunsan said...

Fy f-n sager jag bara!

Tur att vi har nat som kallas karma.....