Thursday, May 7, 2009


Det blev ingen Chanel, men väl en Alfred Sung. Har letat länge länge efter en shysst handväska. Efter att hämtat lönelappen gick jag in i en av Woodbines väskaffärer. (Mona, där du hittade din). Det fanns några som jag gillade men fortfarande var det ingen som sa "den här!".
Lite besviken går jag ut och in på Bulk, handlar det jag ska, bl a nötter och tea. Tar en sista runda in på Zellers innan jag går ut till bussen. Ser att de också har en väskavdelning, tar en runda och hittar "min" väska. Såg priset och var påväg att hänga tillbaka den. Men, resonerar med mig själv och kommer fram till att det är en investering. Tar väskan och går till kassan, väntar på att den höga siffran ska visa sig i displayen men till min förvåning är det 50% rabatt!!! Behöver jag nämna en som blev oerhört glad? Så nu har jag äntligen en ny handväska.
Imorgon bär det av till Dr Tham igen. Mina svullna fotleder har inte gett sig och jag har minst lika ont som i måndags. Normalt så ska det värsta har gett sig om man fått anti-inflammations medikamenter. Googlar namnet på medicinen jag fått och det visar sig att den är bra för personer som har ledgångsreumatism! Medicinen ska ge lindring vid ledvärk, svullna leder och stelhet. Vad jag har är INTE reumatism. Har ätit denna medicin sedan i måndags och känner absolut ingen skillnad. Börjar bli urtrött på att inte kunna röra mig som jag brukar. Kan inte gå i trapporna ens och allra minst ta min middagspromenad. Så imorgon är det en annan som är på krigsstigen hos tant doktorn.

No comments: