Friday, January 30, 2009



Etna blev 13 år i måndags. Pratade med mamma idag och hon sa att de hade haft "födelsekalas" för Etna. Massor av godis hade det blivit. Inget torrfoder i form av kulor den dagen. Kunde inte låta bli och retas med mamma och säga att hon nog ville ha varje dag som en födelsedag. Svaret, det har hon nog *skratt*. Syrran hade varit om idag och klippt klorna på Etna. Hon hade då sagt att hundkorgen börjar bli liten, m a o, hon börjar bli lite väl rund. Mammas svar, hon har en större korg en våning upp, alltså mammas säng. Summa sumarum, mamma älskar verkligen denna lilla hund, vem gör inte det. Det är väldigt svårt att motstå hennes bedjande ögon må du tro.

Mamma har blivit dagmatte också till lilla Dessi. Det är Marielles hund. Marielle jobbar på Romme Alpin just nu vilket verkligen passar henne!

Idag har det varit en ganska jobbig dag. Så oerhört med trafik. Och snön, som nu är en meter och 30 centimeter, gör att många gator har blivit mer eller mindre enkelriktade. Det är inte lätt att ta sig fram med en skolbuss, särskilt inte när alla tror att man ska stanna för dem. Att dessutom fler och fler talar i sina mobiltelefoner medans de kör i snömodden och tror att det är sommarväglag gör att jag vill ha en LAG som FÖRBJUDER ALLA att prata i mobiltelefoner medans de kör. Nu är det i alla fall enligt lag förbjudet att röka i bilar med barn som passagerare.

Det är fredag och imorgon är det dags för vår lilla silver affär. Ser fram emot att träffa lite affärsbekanta. Jobbade bara lördag eftermiddag förra veckan.

Take it easy where ever you are!

No comments: