Wednesday, October 28, 2009


"Sleeping Beauty" ........
Efter ha kämpat i flera nätter att få EN HEL natts sömn så börjar jag ge upp. Vi har fått grannar som inte vet vad hänsyn innebär.
Vad sägs om att grannen börjar dra möbler varje natt runt midnatt och håller sedan på ett par tre timmar. När dom har slutat så börjar den andra grannen att duscha och bada klockan fyra på morgonen. När de är klara och man precis har slumrat in så känner man hur den tredje grannen är ute på balkongen och röker!! Vi sover nämligen med öppet fönster mot balkongen. De "rökande" grannarna har också för vana att istället för att prata så skriker och svär man till sina barn allt vad man orkar.
Grannen som badar/duschar blir med jämna mellanrum misshandlad av sin pojkvän. Det är inte en natt som vi vaknat av att hon åker i golvet eller in i väggen. Hennes lille vaknar och börjar skrika naturligtvis. Vi har diskuterat fram och tillbaka hur vi ska göra, ringa Polisen eller vad? Det blir som så att jag ska prata med vaktis om att få grannen över oss som drar möbler att sluta och grannen vägg i vägg åtminstone slutar duscha/bada fyra på morgonen. Kommer också berätta att hennes pojkvän slår henne, sedan är det upp till vaktis att göra en polisanmälan.

No comments: