Sunday, April 5, 2009



Läste en insändare idag apropå "Earth hour" som gick av stapeln förra helgen. Om det nu var en miljard människor som knäppte av strömmen hemma så motsvarar denna timme vad Kina, och endast Kina, förbrukar på sex sekunder!
Kina är också utanför Kyoto Avtalet.
Det behövs en miljard människor som släcker ner i 25 dygn för att täcka vad Kina förbrukar på EN timme.

4 comments:

Gunsan said...

Men huga!!!

Mera tankvart:
Nat postitivt ar val kanske i alla fall att just Kina haller pa att sparka pa USA for att de ska kunna fa tillbaka pengar, miljardbelopp, som de lanat ut till USA, och de vill de att en enhetlig valuta ska inforas - ev kallas USEuro....
Bra mkt mer logiskt, istallet for att ha alla dessa olika valutor galopperande upp och ner och fram och tillbaka....

Det framjar handeln varlden over.

Vi gar mot en enad varld, haftigt.

Just nu said...

Personligen tror jag inte att USA kommer att ge med sig, det är för mycket prestige som står på spel. Å andra sidan så håller Kina på och cherry-picking intressanta objekt för dem i USA.
Fortfarande så ringer några ord i huvudet som Maria berättade för mig för något år sedan (hon är gift med en kines), han sa, vänta bara tills vi kineser tar över världen......
En enad värld, vem/vilka ska sitta i den regeringen? Redan nu talas det om en "ny världsordning", till vilkas fördel? Inte för oss på gräsrotsnivå i alla fall. Vad innebär en "ny världsordning"? Finns massor på YouTube om detta. Ska erkännas, det är fruktansvärt SKRÄMMANDE. Du som individ finns inte, bara en streckkod, m a o MATRIX.
Nej nu ger jag mig, kan skriva hur mycket som helst om detta.

Gunsan said...

Sorry - jag tror inte pa alla domedagsprofetior, det finns mycket godhet dar ute som sprider sig, sakta men sakert...

Mmm, och sa har vi ju EU som ett exempel att det gar att fa till det.
Visst, massor med barnsjukdomar, men nanstans lar allt starta.

Just nu said...

Ja vem vet Gunsan, vi kanske blir att bo i samma "land". Har också läst att det finns förslag om en gemensam valuta för "americas". Dessutom något som påminner om EU i americas, alltså syd, mellan och nord amerika. Visst, vi lever i en spännande tidsålder. Ber för mer ljus och upplysning till medmänniskan där ute.